Αρχή Ενημέρωση Δύο σημαντικές δράσεις έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα για τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος".
Δύο σημαντικές δράσεις έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα για τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος". PDF Εκτύπωση E-mail

Η αρχή έγινε με την εποικοδομητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συνδέσμου και της ΕΠΣ Χανίων, στα γραφεία της Ένωσης, ανάμεσα στους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα και αφορούσε συζήτηση για τη συμπεριφορά των προπονητών στη διάρκεια του αγώνα και την ακόμα καλύτερη συνεργασία με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, για το καλό του αθλήματος.

Μετά από λίγες ημέρες ακολούθησε η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Προπονητών στο επιμορφωτικό μάθημα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ και η γόνιμη συζήτηση που έγινε με τους διαιτητές. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μανόλης Πηγουνάκης, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Ανθούσης, τα μέλη Μανώλης Μπασιάς και Γιώργος Αγγελάκης και ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Βαγγέλης Πρόκος.

 

Χορηγοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση